Demo's - SKY'licious

Tijdens de december maand liggen er in verschillende plaatsen tijdelijke ijsbanen, op 3 van deze ijsbanen in de regio zal SKY'licious en SKY'linies de synchroon techniekleden een demonstratie gegeven.

 

De afgelopen weken is er hard geoefend, gezweet en getraind op de Ireen Wüstbaan, om iets moois te kunnen laten zien.

SKY'licious NIEUWS

Demo in Venlo van SKY'licious 19 december 2015.

Geschreven door Patrick Populiers | 10 december 2015.

 

Het synchroonteam SKY’licious van Kunstschaatsvereniging SKY zal zaterdag 19 december haar kunsten tonen tijdens een demo te Venlo.

Lokatie Venlo on ice : SKY'licious schaatst tussen 19.30-20.00 uur, en vinden het natuurlijk altijd leuk als mensen komen kijken.

http://www.venloonice.nl/?tribe_events=ijsdans-demo-door-sky-tilburg

 

Eerste prijs SKY'licious

Geschreven door Marga van Elderen | 07 februari 2012.

 

Team SKY’licious wint ook tweede KNSB-selectiewedstrijd in Utrecht

 

Het synchroonteam SKY’licious van de Tilburgse Kunstschaatsvereniging SKY heeft afgelopen zondag in Utrecht wederom de eerste plaats weten te bemachtigen tijdens de tweede selectiewedstrijd KNSB in de categorie Mixed-Age. Eerder dit seizoen werden zij ook eerste tijdens de selectiewedstrijd in Den Haag. Het puntenverschil met nummer twee en drie was ditmaal niet zo groot. De finale van de KNSB-cup, welke gehouden zal worden op 19 februari in Heerenveen, zal dan ook een spannende strijd worden.

 

Het synchroonteam SKY’licious is samen met alle andere leden van SKY te bewonderen tijdens het jaarlijks SKY IJsgala, met dit jaar als thema “Oriëntal Express”, wat gehouden wordt op zaterdagavond 14 april 2012, aanvang 19.00 uur, in het IJssportcentrum Stappegoor in Tilburg. De voorbereidingen voor het SKY IJsgala zijn inmiddels in volle gang. Het IJsgala heeft inmiddels een prominente plaats veroverd op de Tilburgse evenementen-agenda.

 

Eerste prijs SKY'licious

Geschreven door Marga van Elderen | 10 januari 2012.

 

Team SKY’licious wint ook tweede KNSB-selectiewedstrijd in Den Haag

 

Het synchroonteam SKY’licious van de Tilburgse Kunstschaatsvereniging SKY heeft afgelopen weekend in Den Haag de eerste plaats weten te bemachtigen tijdens de eerste selectiewedstrijd KNSB in de categorie Mixed-Age. Dit betekent een mooie start van het wedstrijdseizoen voor het team. De leden van het team hebben een geweldige prestatie neergezet, het verschil met de nummers twee en drie in de categorie was respectievelijk 10 en 16 punten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het synchroonteam SKY’licious is samen met alle andere leden van SKY te bewonderen tijdens het jaarlijks SKY IJsgala, “Oriëntal Express”, wat gehouden wordt op zaterdagavond 14 april 2012, aanvang 19.00 uur, in het IJssportcentrum Stappegoor in Tilburg. De voorbereidingen voor het SKY IJsgala zijn inmiddels in volle gang. Het IJsgala heeft inmiddels een prominente plaats veroverd op de Tilburgse evenementen-agenda.

 

Instagram
Facebook

VOLG ONS OP

ONS ADRES

Schaatsvereniging

voor Kunstrijden en IJsgala

Laan van Echternach 32

5131 CB Alphen

 

Copyright Xist-Online © 2017